Kysymys:
Paras tapa oppia soittamaan barre-sointuja?
Don
2011-01-14 03:08:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yrittänyt oppia F-sointua jonkin aikaa, ja minulla on hyvin vaikea soittaa barre-sointua. Olen lukenut, että vetäminen hieman sormellasi ja kitaran rungon käyttäminen vipuna on hyvä tapa soittaa niitä. Mikä on paras tapa oppia barre-sointuja, jotka asettavat minut menestymään pitkällä aikavälillä?

Imo, F on yksi vaikeimmista soinnuista, kun et ole soittanut vähään aikaan. Olen huomannut, että saat enemmän voimaa otteestasi, jos nostat hieman olkapäätä + kyynärpäätä
Mahdollisesti vähän huijausta, mutta tiedän vastaukseni täällä: http://music.stackexchange.com/a/20152/9198. Luulin, että olisi "huono muoto" lähettää se uudestaan ​​tänne vastauksena ...
Olen melko varma, että tämä liittyy etusormen ihon hoitoon myös! Kun olet uusi, etusormen iho on suhteellisen vetelä tai poofy. Kun pelaat pidempään, kalloet kehittyvät ja sormen iho kovenee, joten sinun on tuskin painostettava lainkaan. Onnea!
24 vastused:
#1
+60
Silver Light
2011-01-14 04:11:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kamppailin barre-sointujen kanssa, mutta sitten opettajani näytti minulle kaksi hienoa harjoitusta. Olen tehnyt niitä viikon tai kaksi ja - se on ihme - barre-soinnut alkoivat kuulostaa hyvältä!

1. Puhdas barre-harjoittelu

Pidä vain kaikki nauhan 7 merkkijonot ensimmäisellä sormellasi äläkä millään muulla ja tarkista, kuulostaako kaikki jouset selkeästi. Voit auttaa toisella sormellasi. Kun kaikki nuotit ovat selvät, siirry tuskailla 6. Ja niin edelleen, kunnes saavutat tuskailla 1.

2. Kovaa barreharjoitusta

Pidä barretasi nauhalla 7 ja tee kolmella muulla sormella tämä kuvio valitsemalla yksi nuotti kerrallaan:

 ------ -------------------------------------------------- ----------- 8-7-9-7-10-7 ---------------------------- ----------------------------- 8-7-9-7-10-7 ---------- ----------------------------------------------- 8-7 -9-7-10-7 ------------------------------------------ -------------- 8-7-9-7-10-7 ------------------------- -------------------------------- 8-7-9-7-10-7 ------- -------------------------------------------------- 8-7-9-7-10-7 --------------------------------------- ------------------------------ 

Pidä nauhaa 7 nauhalla koko harjoitus! Mennessäsi jonoon 1 kätesi sattuu helvetin, mutta se on tarkoitus - saada kätesi vahvaksi. Levitä hetki ja tee sama asia tuskailla 6 ja niin edelleen tuskailemaan 1.

Tee tämä joka päivä 2 viikon ajan - ja voit soittaa barre-sointuja helposti.

Nämä ovat hienoja harjoituksia. Lisään, jos opetat itseäsi, etsi videoita (tai jopa parempi henkilö), jotka voivat auttaa sinua tekniikassa. Käsien asento ei ole erittäin intuitiivinen, mutta sillä on suuri ero.
Minulla ei ole aavistustakaan, kuinka minun pitäisi lukea se toinen?!?
Pohjimmiltaan se tulee vain käytäntöön, siihen on tekniikkaa, mutta tarvitset tietyn perustason voimaa etenkin pelataksesi pitkään sen sijaan, että "katso, voin pelata barre".
@Silver Light Voitteko selittää toisen harjoituksenne selkeämmin?
@Aba, pelaat koko harjoituksen 7. sijana. Tämä tarkoittaa, että soitat tuskailla 7 nuottia ensimmäisellä sormellasi (vasen käsi). Toista tuskailla 8 muistiinpanoa sormella 2, tuskailla 9 muistiinpanoa sormella 3 ja niin edelleen. Teoriassa voit pelata tätä koko harjoitusta painamalla ja nostamalla yksittäisiä sormia yhdelle narulle kerrallaan. Mutta ajatuksena on, että voit parantaa barre-sointutekniikkaa, jos laitat sormen 1 barreksi kaikkien 6 kielen kohdalle tuskailla 7. Paina sitten ja nosta muita sormia pelataksesi nootisarjaa lueteltuina.
Kuvittelisin, että voisit käyttää matalampia jännitteitä / helpompia kieliä ja palata takaisin jo käyttämiisi jousiin. Kun haluat pystyä vertailemaan 200 kiloa 10 kertaa, aloitat 100 kilolla 10 kertaa.
#2
+35
Stuart Marsh
2011-01-14 03:14:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että ainoa vastaus tähän on ... jatka tekemistä.

Taistelu johtuu siitä, että kätesi ja sormesi eivät ole vielä tarpeeksi vahvoja tekemäänksesi sen helposti. Se on kuin painonnosto, mitä enemmän teet sitä, sitä vahvempi saat.

Yritä soittaa barre-sointuja ylöspäin niskaan, 5. nauhan ympärille. Saatat löytää sen hieman helpommaksi kuin F 1. päivänä, sitten kun vahvistat, työnnä se takaisin kaulaan ensimmäiseen tuskailuun.

Tai tee se sähköllä tottuaksesi siihen, sitten tee se akustisella. Sähkökitaran otelaudat ovat paljon helpompia piilottaa.
Suurimmalla osalla klassista kitaraa ja kansankitaraa on jyrkkä toiminta, mikä tarkoittaa, että barre F on 1. nauhalla todella helpompaa (vähemmän voimaa tarvitaan) kuin barre A viidennessä. Tällä kitaratoiminnolla ei voida laskea liikaa, koska jousimerkkiä esiintyy todennäköisesti ensimmäisten nauhojen ympärillä. Valitettavasti useimmat kitarat rakennetaan näin.
#3
+10
WildGeese
2011-12-01 04:58:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muissa vastauksissa on joitain hyviä ideoita (esimerkiksi työskennellä ensin korkeammalla kaulalla, jotta sointu saadaan oikein, sitten työskentelemällä alaspäin). Mutta on kaksi kriittistä fyysistä syytä, miksi bar-soinnut ovat vaikeita aloittelijoille, eivätkä ne käsittele näitä suoraan:

 1. Saadaksesi hyvän ostoksen kaulaan, ensimmäinen sormi (LH ) on käytettävä pieniä lihaksia ison rystynsä ympärillä (ei kyynärvarren isoja lihaksia, joihin tavallisesti tarttumme).

 2. Muiden kolmen LH-sormen on oltava riippumattomia ensimmäisestä sormesta, vaikka se tekee kovasti töitä palkin ylläpitämiseksi.

Joten nämä kaksi asiaa muodostavat vasemman käden suuret vahvuus- ja koordinointihaasteet. Tässä on muutamia asioita, jotka auttavat nopeammin ja yksinkertaisesti slogata läpi vaikeita muutoksia, kunnes kätesi sattuu:

A) Varmista, että ensimmäinen sormesi on lähellä kohdenauhaa, työntää läpi sen keskisolki (eli "kaareva", jotta keskimmäiset jouset saavat hyvän paineen) ja että vasen peukalosi on siirtynyt kyynärpääsi kohti - tämä auttaa koko vasenta kättä painostamaan jousia enemmän.

B) Tee tämä harjoitus kerran päivässä neljän viikon ajan vahvistaaksesi pieniä lihaksia ensimmäisen sormen ison rystyn ympärillä, ja uskon, että näet dramaattisen parannuksen estossa:

 • Seiso kädet riippuen rennosti.
 • Laajenna molempien käsien sormet kokonaan ulos.
 • Sulje sormet nyrkkiin.
 • Helppo, eh ? Tee se nyt kaksisataa kertaa, niin nopeasti kuin pystyt, varmista, että napsautat sormet aina auki ja kiinni ...

Jos kätesi eivät ole kehittyneitä, Aloin tuntea sen käsivarsissasi todennäköisesti 20 tai 30 toiston jälkeen. Jatka 200: een asti. Koska tämä harjoitus on "isometrinen" (ei painoja), et voi vahingoittaa itseäsi, joten mene, kunnes olet hidastunut täydellisesti laajennuksilla ja sinulla on merkittävä "tunne" käsivarsissasi.

Tämä auttaa kaikkea kitaratyötäsi, etenkin vasenta kättä, ja jos olet täysin ojentanut, olet työskennellyt myös pienillä lihaksilla, jotka ovat välttämättömiä estolle. Joka tapauksessa saat nopeammin tuloksia kuin jos vain löysit sointumuutoksia kokemukseni mukaan.

Lopuksi, LH-sormien itsenäiseen liikkumiseen, jota ei ole "sidottu" palkkiin, tanko korkeammalle kaulaan ja pelaa vaa'oja kolmella jäljellä olevalla sormella.

Muista asettaa itsellesi pitkäaikainen parannusikkuna - "neljän kuukauden kuluttua minun pitäisi pystyä tekemään tämä" - pysymään Huomaa, että musiikin soittaminen on elinikäinen asia!

Sormissa ei ole lihaksia, joten minulla on vaikeuksia selvittää, mitä tarkoitat.
#4
+9
Scottie T
2011-01-14 03:23:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tapa, jonka opin, tapahtui vain vanhanaikaisella toistolla. Aloitin viidennessä soinnussa, esim. F5.

 $ 4.3. $ 5.3. $ 6.1 

Voit soittaa melkein jokaista koskaan kirjoitettua Green Day -kappaletta, jos opit viidennen soinnun. .

Seuraavaksi siirryin pienempään barre-sointuun, esim. Fm. saada etusormeni painamaan tarpeeksi kovaa, jotta G-merkkijono soi selvästi. Toista joku muu sointu ja siirry FM: ään. Harjoittele vain tätä siirtymistä, kunnes saat sen kuulostamaan hyvältä ja asettamaan sormesi tarkasti. Kun olin rakentanut lihasmuistin ja hermoverkot Fm: lle, muutin suurelle barrelle. Minulle oli helpompaa oppia ensin molli sointu ja sitten huolehtia keskisormen taivuttamisesta, jotta voisin soittaa soinnun pääkolmanneksen G-merkkijonossa.

Sitten minun piti oppia 5-kielinen duuri-barre sointumalli, esim. B.

 B 

Harjoittele, harjoittele, harjoittele ja saat sen.

Pidän tästä, koska yritän liikkua nopeasti vaaleanpunaiset ja rengassormeni oikein yrittäessäni liikkua nopeasti. Sormus pääsee liian pitkälle tuskaamaan ja usein soi, kun taas vaaleanpunainen kaipaa vain oikeaa kohtaa niin mykistää merkkijonon. Virta-soinnut auttavat rakentamaan tarkkuutta.
#5
+6
Chipsgoumerde
2013-03-21 00:56:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Virhe, jonka ihmisillä on tapana tehdä barre-sointuista, on uskoa, että se vaatii voimaa. Se vaatii joitain, kyllä, mutta todellinen temppu ei ole yrittää piilottaa kaikkia merkkijonoja.

F-duurin soittamiseksi sinun ei tarvitse piilottaa kaikkia kieliä, joten mielestäni harjoittelu Estämällä koko tuskailla ilman muita sormia on vain nopein tapa vahingoittaa itseäsi (tai estää sitä) .Totuus on, että kun pelaat F: tä, sinun on vain piilotettava kaksi merkkijonoa: B ja korkea E. tee se: painan matalaa E hakemistoni kärjellä, tuskailen muita sormia (se on C rengassormella, A: n kolmas nauha, F vaaleanpunaisella, kolmas D-merkkijonolla, A keskisormella, toinen G-merkkijonosta). Siinä vaiheessa en estä ensimmäistä nauhaa. Sitten en litistä etusormea, mutta taivutan sitä, tuskailen kahta viimeistä merkkijonoa etusormeni lihalla. Hakemiston kaarevuus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse painaa sinne, missä muut sormet jo tuskailevat (ts. A-, D- ja G-merkkijono).

Jotta tämä toimisi, sinun on käsiteltävä kitaraa kunnolla: peukalosi on kohtisuorassa kaulaa kohti, keskeltä. Näin tekemällä muut sormesi osoittavat kitaran pohjaa, ei sointia. Kun olet tässä asennossa, vain ranteen kiertäminen vastapäivään napsauttaa merkkijonon, joka työntää hakemiston luun puolen, helpottaen barre-sointu. Selitän aina oppilailleni, että haluaisit ikään kuin rikkoa kaulan sormiesi välissä. Et työnnä kämmenesi lihaksella (sillä, jota käytät palloa puristaessasi), vaan ranteillasi.

Jos otat sointu kuten B-molli, se on vieläkin parempi : A-merkkijonoa ja E-merkkijonoa ei tarvitse tuskailla lainkaan: työnnät vain hakemistosi kärjellä A-merkkijonoa, kaaret sormellasi ja harmitat E-merkkijonoa hakemiston mehevällä pohjalla. / p>

Tämä on tavallaan totta, mutta on ehdottomasti hyvä tapa pystyä paljasta kaikki 6 merkkijonoa johdonmukaisesti missä tahansa kaulassa. Tällä tavoin voit sijoittaa muut sormet haluamaasi paikkaan huolimatta buzzista.
Etkö paljasta 3 merkkijonoa (3. vastausrivi) tuolle F - 6, 2 ja 1?
Tämä on huono neuvoja IMO. Kun siirryt pieniin ja alaikäisiin-7-sointuihin, joudut piilottamaan yhä useampia kieliä, joten on parempi rakentaa pohja barreille oikein - tietysti sinun ei tarvitse olla niin _hyvä_ siinä, jotta päämuoto toimii, mutta voit myös harjoitella.
#6
+5
Pitto
2011-10-11 15:54:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein seuraavat (kovasti: F on todellinen paskiainen) vaiheet:

A) opi soittamaan "la bambaa": C, F, G.

Muutos C: n ja F: n kautta tappaa sinut. Nopeus ei ole mielenkiintoinen, täydellinen ääni on. Toista soinnut hyvin hitaasti varmistaaksesi, että saat täydellisen äänen KAIKISTA kielistä. Asentosi voi tehdä PALJON pelillesi, joten tarkista kuinka istua / seistä ja pitää sähkö / akustinen / klassinen kitara:) Vaiheen A suorittamiseksi ja hallitsemiseksi voit käyttää tätä temppua:

B) työnnä ja vedä kovaa sointua

Laita täydellinen F sointu ja ota sitten sormesi irti kaulasta (1 mm) ja laita sitten sormet takaisin. tee se uudelleen. jälleen. Strum jouset varmistaaksesi, että jokainen kieli soi täydellisesti. ota nyt sormesi pois kaulasta enemmän ja tee se uudelleen. Sitten vielä enemmän ja tee se uudestaan. Mitä enemmän teet tämän, sitä enemmän voit ottaa kätesi kokonaan irti ja saada sen takaisin voimalla ja tarkkuudella.

Kun olet valmis huutaa la bamba niin kovaa kuin pystyt, kunnes perheesi vihaa sinua.

ja älä koskaan ... ÄLÄ KOSKAAN unohda:

c) Älä sekoita sitä Twistiin ja huutaa.

Pidä hauskaa :)

* Louie, Louie * toimii myös!
#7
+5
user28
2011-01-14 03:14:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi vinkki, jonka minulla on, on siirtyä korkeammalle kaulaan. Toista F-muoto 5. nauhalla ensimmäisen sijasta (joten pelaat A: ta). Jouset on helpompi painaa kauemmaksi päästä, ja se auttaa sinua kehittämään sormen voimaa vähitellen.

ja voit kokeilla X 8 10 10 10 X -muotoa muodostaaksesi F: n.
#8
+4
slim
2011-12-01 19:31:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi lisäys kaikkien muiden sanoihin:

Ennen kuin opit barre-sointuja, varmista, että kitarasi on asetettu oikein. Korkea toiminta yhdistettynä raskaisiin mittakieliin vaikeuttaa myös kokenutta kitaristia.

Pyydä kitaristia kokeilemaan sitä. He voivat kertoa sinulle, jos se tuntuu väärältä.

Jos kitarassa on ongelmia, vie se kitarakauppaan perustamaan kunnolla.

Luulen, että se on on helpompi oppia nailonkielisellä kitaralla, koska vaikka niska on leveämpi, jousen painamiseen tarvittava vahvuus on paljon pienempi. Sitten siitä tulee uusi harppaus edetä teräsjohtoiseen akustiikkaan.

On erittäin tärkeää, että pidät kitaraa kunnolla, jotta pääset otelaudalle käyristämättä ranteesi liian pitkälle. Jos näet otelaudan kallistamatta päätäsi eteenpäin, käännät kitaraa todennäköisesti liikaa itseäsi kohti.

#9
+4
moonwave99
2017-06-08 06:04:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka muut vastaukset ovat jo loistavia ja auttoivat minua voittamaan tämän suuren aloittelijaongelman, haluan silti jakaa kokemukseni siitä, kuinka onnistuin vihdoin saamaan kunnollisen otteen (ei sanoja) bar-sointuihin.

Antaakseni teille ajatuksen siitä, kuinka pahasti imin baarikokoja, aion kirjoittaa kirjan siitä, kuinka huonot baarikortit ovat terveydelle, siitä, että ne ovat suuri valhe, jonka lääkärit keksivät saadakseen enemmän käsiä - loukkaantuneet potilaat. Menin melko hyvin avoimilla soinnuilla, mutta baarista ei tullut yhtään kunnollista ääntä. Oliko minut tuomittu elämään elämää C-duuri? Helvetti ei!

Seuraavat kohdat toimivat minulle. Ehkä sinulla on jo kaikki ne peitettynä, ja kamppailet muiden asioiden kanssa: jos

on tavoite

Sinun ei tarvitse soittaa baari-sointuja sen vuoksi, vain siksi, että luit jostakin tärkeästä. Älä ymmärrä minua väärin, tietysti he ovat! Ne avaavat sinulle täydellisen tonaalimaailman kaikkialle kaulaan ja saavat sinut soittamaan asioita, jotka muuten ovat mahdottomia tavallisessa virityksessä, puhumattakaan kaikista ympärillä pyörivistä tekniikoista (funky liukuu ketään?).

Mutta sinä tarvitset konkreettisen tavoitteen nyt eli sinun on soitettava tuo kappale erittäin huonosti. Yleensä iso pomo on B-molli sointu, koska suurimmaksi osaksi Fmaj7 täydellisen F sijaan.

Soita sitten kappale joka tarvitsee b-mollin. Älä lopeta sormien sijoittamista, kun on aika pelata sitä: tee vain ajoissa, vaikka se kuulostaa kauhealta, vaikka teet vain mykistyksen. Näin et menetä kappaleen virtausta, ja innostuksesi tekee loput. Tietenkin sinun on suoritettava kunnollisia hitaampia ja kohdennettuja harjoituksia sen rinnalla, mutta mikä ajoi minua, oli tietty kappale tai parempi kolmikko niistä samalla kohdalla: edellä mainitut Space Oddity , Don ' t Katso taaksepäin vihassa ja ryöminnässä , koska niissä kaikissa on pelätty F -> Fm -kohta.

Pelaa paljon

Vaikka löysin paljon neuvoja alustavista teknisistä harjoituksista, paras tapa parantaa oli ... soittaa kitaraa. Pelata mitä tahansa. Koska kaikki auttaa sinua rakentamaan voimaa tuskaavaan käteen ja luottamaan liikkumiseen. Pian huomaat, että sinun ei tarvitse ponnistella mielettömästi, kun käytit ensimmäistä kertaa, kun katkaistit kaikki kielet kerralla, neitsyt osoittimesi!

Soita erilaisia ​​kitaroita

I rakasti ensimmäistä kitaraani, ja teen aina. Mutta taivas tietää kuinka paha kuulosti, kuinka jousien leikkaus oli, kuinka korkea oli sen toiminta! Nämä kaikki tajusin, kun soitin erilaisia ​​kitaroita (ja lopulta sain uuden, paremman). Vaihtamalla instrumenttia siirrät perspektiivin "I suck" - "I edelleen imeä, mutta teen vähemmän tällä kitaralla". Baari-sointujen oppiminen halvalla teräskielisellä kitaralla on vaikein tapa, mutta mies, kiität minua, kun ajaat myöhemmin nopeasti sähköllä!

Hanki tauko

Tämä pätee oppimisprosessin jokaiseen vaiheeseen. Jos jokin ei todellakaan toimi nyt, jätä se ennen kuin turhautuminen valtaa pelaamisen iloa. Palaa siihen pari viikkoa myöhemmin, jopa kuukausi: hämmästyt, kuinka paremmaksi sinusta tuli sen kerran mahdoton kohta.

Syö hyvin ja treenaa

I ajatteli, että taide oli jotain, joka voidaan saavuttaa pelkällä mielen keskittymisellä: ei mitään kauempana totuudesta, ystäväni. Kitara on rakastaja, joka haluaa pitää kiinni hellävaraisesti mutta lujasti. Et tarvitse voimaa vain vasemman käden sormissa, vaan koko kehossa. Kutsun sitä paremmin kontrolliksi, ja se auttaa kaikessa elämässä.

Koska aloin soveltaa valvontaa kehooni ja säätää kuinka energia tulee ja menee (ruokaharjoittelu yksinkertaisuuden vuoksi), kitarani taitoja parannettiin dramaattisesti . Ja haluat kuitenkin näyttää hyvältä, kun olet noutanut tuon söpön tytön naulaamalla sen kappaleen!


Ja nyt jokin konkreettinen neuvo kaikkien yllä olevien yleisten näkökohtien lisäksi:

Määritä E-pääkanta kolmella viimeisellä sormella

Oletan, että tiedät kuinka soittaa E-duuri (001220) sormilla 1-2-3. Se on yleisin sormitus. No, opi soittamaan sitä sormilla 2-3-4 , kunnes et tunne eroa sijaintien välillä. Kyllä, se tarkoittaa, että osoitin ei tee mitään. Sormuksen ja pinkyn tulisi tarttua yhteen kuin ainoa asia. Sinun pinky kipeytyy hieman, mutta kehität voimaa (ja kallusta) pian. Tarvitset tätä moniin muihin asioihin (virta soi kenenkään?).

Toista sitä uudestaan, vuorotellen rumpuja vasaralla molempien kolmen sointujonon yli tai vain kahden alimman jousen kohdalla ( B ja E).

Kun olet hallinnut sen, olet valmis liu'uttamaan yhtä nauhaa ylöspäin ja toistamaan Fmaj7 / C * (kutistamalla osoitinta C toisessa merkkijonossa). Hienoa, voit nyt soittaa kaikki C-duuri-soinnut (ahem - anteeksi Bdim , olet hankala ja emme koskaan kutsu sinua hilloihimme)!

(* - ok, saatat haluta mykistää alaosan E merkkijonon peukalolla, vaikka se kuuluu sointuun.)

Kun olet siellä, liu'uta Fmaj7 asento kaulan yli kahdella askeleella. Onko jotain tuttua? Kyllä, se on G-duuri ! Melkein päällä on soittoäänellä E , mikä tekisi siitä G6 . Mutta jos käsittelet vain neljää keskimmäistä merkkijonoa, sinulla on tavallinen G. Ja arvaa mitä? Liu'uta kaksi ylöspäin, joten sinulla on A major ! Kyllä, ärsyttävä, joka tarvitsee sinut pakkaamaan kolme sormea ​​siihen pieneen tilaan tai menemään kaikki sisään puristetulla osoittimellasi.

Viileä, kun pystyt liu'uttamaan tämän asennon koko kaulaan luottavaisin mielin , olet melkein valmis. Nosta osoitin toisesta merkkijonosta ja aseta se varovasti kaikkien merkkijonojen yli siten, että sivu voi hieman kääntyä otelaudan suuntaan, jos mahdollista (se satuttaa vähemmän).

Strum. Sinun pitäisi kuulla kaunis, suuri sointuääni. Etkö? Soita jouset yksi kerrallaan ja tarkista, missä ongelma on. Huuhtele ja toista: Harkitse tämän tekemistä ensimmäisellä tuskailulla (joka antaisi sinulle F ), vaan viidennessä tai seitsemännessä (vastaavasti A ja B ), koska tarvitset siellä paljon vähemmän vaivaa. Kyllä, se kuulostaa ukeleleltä, jos olet tottunut vain avaamaan sointuja.

Se vie aikaa, mutta ainakin rikkoimme ongelman kahdessa pääosassa - 2-3-4 sormen rooli ja osoittimen yksi.

Valitettavasti halusit soittaa B mollia (toisella nauhalla), ei B duuria ( Seitsemäs)! No, toista kaikki tämä harjoitus alkaen A minor -kanonisesta sijainnista (012200), liu'uta ylös ja tuskailla kaikki osoittimen kanssa. Jos et vieläkään voi, mutta haluat kutsua sen juhliin, tuskaile vain ensimmäistä merkkijonoa ja kiihdytä / arpeggiate neljän parhaan joukossa.

Anteeksi, halusit taas soittaa f molli , ei major ! Liu'uta Em -asemaa (000220) yksi askel ylöspäin ja aseta osoitin kaikkien merkkijonojen yli tuskailla 1. Tai jos et ole vielä unohtanut, kuinka soitetaan koko F , vain tee ja nosta keskisormesi saadaksesi puuttuvan pienen kolmanneksen. Liu'uta otelautaa ylöspäin saadaksesi kaikki puuttuvat pienet soinnut ( F # m , katson sinua!).


Mitä seuraavaksi?

(Perus) Avoimet soinnut riippuvat vain kolmesta ensimmäisestä nauhasta, joten et tarvitse paljon silmää pituusakseliin. Mutta kun olet vapauttanut sinulle myönnetyt palkit sointuja, sinun on tiedettävä, mihin vasen kätesi laskeutuu! Se on vain käytännön asia, ei myöskään ole vaikea selvittää itse. Lisäksi soitat yleensä tunnetussa mittakaavassa ja tiedät missä tarvittavat soinnut sijaitsevat.

Suurten ja pienten baarien sointujen jälkeen huomaat, että voit helposti siirtää hallitsevaa 7. ja suurinta 7. sijaa esimerkiksi. Ja myös pieni 7.. Kutsun heitä marr-sointuiksi . Kuinka vihaan ja rakastan sinua joka päivä, Johnny.

Hyviä harjoituksia tekniikan parantamiseksi / säilyttämiseksi ovat esimerkiksi:

 • yhden palkin sointu (esim. Bm ) ja vasara sormille 2-3- 4 kerralla, kuten yllä olevassa harjoituksessa. Sinun on keskityttävä laskeutumiseen ja osoittimen pitämiseen paikallaan;
 • soittamaan mikä tahansa E -muotoinen pääpalkkio, nostamaan sormet 2-3-4 ja laskemaan yksi merkkijono alas Am -asennossa - esimerkiksi jos palkkisi alkaa kolmannesta nauhasta, vaihdat G ja Cm välillä. Opit kuinka kaksi "kaistaa" liittyvät toisiinsa otelaudalla;
 • pelata yksinkertaista E - A - B eteneminen käyttämällä eri rytmejä ja liu'uttamalla (etenkin A ja B välillä). Kyllä, se kuulostaa C - F - G . Kyllä, pelaat pääasteikon arvoja I , IV ja IV .

A (major) -muotoiset bar-soinnut ovat minulle suurin peto. Huijaan edelleen suurimman osan ajasta sus2 -korvikkeella, olen pahoillani. Mutta heti kun löydän kappaleen, jota ei voi toistaa ilman kunnollista E -kaulaa ...;))

Hyvää ihmisten estämistä!

#10
+3
Vlad - geetarCOACH.com
2011-10-09 05:47:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on niin usein kysytty kysymys, olen kirjoittanut seuraavan artikkelin verkkosivustolleni: F-sointu F-sointua voi soittaa vain kahdella tavalla: a) Barre-sointub) Hendrix-sointu

BARRE-sointu Barre-sointu on ilmeisesti etusormen käyttö koko merkkijonosarjassa. Syy tähän on vaikeaa johtuen merkkijonon jännityksestä mutterista ensimmäiseen nauhaan ... se on otelaudan vaikein paikka.

 1. Soita E-PAIKKA kolmella sormella tunkeutuvasta kädestäsi.
 2. Liu'uta E-SANASTA otelaudan yläpuolelle, yksi tuskailutila ylöspäin.
 3. Aseta etusormesi ensimmäisen tuskailun yli.

Joissakin tässä annetuissa vastauksissa todetaan myös tämä.

HENDRIX CHORDEväreittäin, et soita barre chodia. Käytät C-muodon muunnelmia ja peukalot kaulan yli tuskailla E Bass -merkkijonoa (merkitty X). Käytät vain etusormea ​​2 nauhoittamiseen intire-ensimmäisen tuskailun sijasta.

Hendrix F Chord shape Jotkut ihmiset neuvovat nyt oikein, että voit kokeilla MUITA BARRE-PAIKKUJA totuuden tuntemiseksi. Tämä on oikein.

Ensimmäinen sointuni oli itse asiassa b-molli. Jälleen sama "tekniikka" ... B-molli on oikeastaan ​​a-mollin muotoinen muoto, jota soitetaan kolmella alimmalla sormella ja ensimmäisen / etusormen avulla. 2. tuskailla merkkijonojen jännitys on paljon vähemmän kuin 1. tuskailla, joten se on ehdottomasti helpompaa suorittaa. Lisäksi etusormesi tottuu tuskaan (tappaa muutaman hermopäät!) Ja sinä olet kunnossa.

Minulla kesti 3-5 päivää vain pitämään sointua. Mutta ULTIMATE TRICK .... on muuttua muista sointuista BARRE-sointuiksi.

Palatakseni F-sointuun, kitaranopettajani esitti F-sointu Hendrix-muodoksi ensin ennen kuin sai meidät soittamaan BARRE-versiota sen jälkeen, kun olimme onnistuneesti soittaneet ja harjoittaneet B Minor ja F # Minor. / p>

Hendrix-sointu tunnetaan yleisesti nimellä "7 # 9", ei mitään sinun muotoasi vastaavaa. Hän on saattanut käyttää sitä, mitä kuvaat, ja laittaa peukalon rasvaiselle E: lle, mutta se ei tee siitä Hendrix-sointua.
#11
+3
arin sarkissian
2011-01-21 09:32:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Soita avoin E-duuri sointu käyttämättä etusormeasi (käytä vain sormia 2, 3 ja 4), kunnes olet tyytyväinen siihen.

Siirrä sitten tuskailla ylöspäin ja yritä käyttää hakemistoa kaikkien 6 merkkijonon estämiseen.

Sitä tein tuolloin

#12
+3
NotDan
2011-01-14 20:51:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä ensin oppia Bm-johto. Se on sama sormitus, mutta kaikki on 1 merkkijono pienempi, joten sinun ei tarvitse estää matalaa e: tä (et pelaa sitä). Se on vähän helpompi pelata kuin F ja auttaa sinua rakentamaan käden voimaa. Kun aloitat sen laskemisen, aloita F: n oppiminen uudelleen ja se on helpompaa.

#13
+3
Rockin Cowboy
2015-01-16 09:42:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitkäaikainen menestys barre-sointujen kanssa johtuu toistosta ja oikeasta muodosta. Varmista, että peukalosi on suoraan barre-sormesi takana, kun muodostat sointu. Voit toistaa osan nautinnollisemmalla tavalla sallimalla menestyksen, kun lisäät voimaa ja tarkennat tekniikkaa, voit harkita joitain alla olevia ideoita.

Jotta asiat olisivat helpompia (etenkin F Barre-soinnulla) voimaa rakennettaessa, yritä virittää kitara puoli tai koko askel tasaiselle tasolle, mikä vähentää kielen jännitystä ja helpottaa barre-sointujen soittamista. Jos et halua soittaa kappaleitasi tasaisena, aseta capo ensimmäiselle tai toiselle nauhalle (riippuen siitä, oletko puoli vai koko askel tasainen) ja tämä helpottaa vielä kuuden kielen soittamista F Barre-sointu, koska nauhasta tulee pähkinä ja se on paljon lähempänä seuraavaa nauhaa kuin mutteri on ensimmäistä tuskaa.

Kevyemmät mittarijonot tekevät barre-sointujen soittamisesta helpompaa, kuten oikea asennus kitarasi. Mitä matalampi toiminta, sitä helpompaa on soittaa barre-sointuja.

Jos kokeilet erilaisia ​​kitaroita, saatat löytää sellaisen, jolla on paljon helpompaa soittaa barre-sointuja. Tietenkin sähköä on helpompi soittaa kuin akustista barre-sointujen suhteen. Mutta useilla akustiikoilla on erilaiset rakenneominaisuudet, jotka tekevät niistä helpompaa tai vaikeampaa soittaa barre-sointuja.

Mutterin korkeudella on suuri ero, kun on kyse suhteellisen helposta F Barre-sointujen soittamisesta ensimmäisellä nauhalla. Jos kokeilet tätä joukolla kitaroita paikallisessa musiikkikaupassasi, löydät erilaisia ​​jännitteitä, joita tarvitaan F Barren puhtaaseen tuskaamiseen ensimmäisessä tuskailussa.

Jos uutta kitaraa ei ole korteissa, kokeile kevyempiä kieliä ja viritä puoli tai koko askel ja käytä capoa. Pian soitat F-barre-sointua yhtä helposti kuin G-sointu ja voit siirtyä vähitellen raskaampiin jousiin ja / tai tavallisen virityksen tiukempaan jännitykseen. Ajatuksena on rakentaa vähitellen voimaa soittaessasi sointua - toisin kuin kamppailu turhautumisesta, koska et pysty soittamaan puhdas sointua, jota yrität pelata.

Hyvä onnea.

#14
+2
user1240
2011-10-11 01:11:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helpoin tapa tutustua Barre-sointuihin on toisto vaihtoehtoisessa virityksessä. Voit käyttää monia Open -virityksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että kun kielet kaikki Open -merkkijonot muodostavat sointu. Täten mikä tahansa Barre kaikilla tuskailla on myös sointu.

On myös Drop -virityksiä, jotka tekevät vähintään kolmesta merkkijonosta sointu, kun Barre ne kaikki.

 1. Drop D on suosittu blues, rock ja pop.
 2. Drop C on suosittu kaikissa metallilajeissa.
Käytän G-D-d-f-g # -b, (kaksi alinta merkkijonoa vaihdettu vs. normaali viritys), jota kutsun "litteän sormen viritykseksi". Se antaa kahdelle helposti sormitettavalle duurille neljännen eron. Hyödyllinen melodinen alue on paljon pienempi kuin tavallisessa virityksessä, mutta jotkut lähemmistä soinnuista ovat melko mukavia (esim. F7-sointu on F-F-A-C-Eb, kun taas tavallisessa virityksessä se olisi F-C-Eb-A-C-F).
#15
+2
bobobobo
2011-01-20 02:34:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos haluat hauskaa barre-sointujen kanssa, kokeile drop-d-viritystä. Tämä tarkoittaa vain sitä, että pudotat pienimmän äänenvoimakkuuden merkkijonon (vakio: E) arvoon (D).

Kun olet tehnyt tämän, ensimmäiset 3 merkkijonoa (pelataan auki) ovat DAD. Jos jatkat kitaran avaamista silloin, saat voiman sointu (A + D on viides ja "kuulostaa hyvältä" yhdessä).

Siirrä nyt sormeasi ylös ja alas niskaan. Jos et tuskailla ensimmäistä nauhaa ja sävelet 3 ensimmäistä merkkijonoa, soitat D #, A #, D #. Se on toinen voiman sointu!

Barre 2. tuskailla, teet E, B, E, vielä yhden voiman sointu!

On käynyt ilmi, että missä tahansa kaarrut kaulassa drop-D-viritys antaa sinulle mukavan soivan voiman sointu.

Tässä kokoonpanossa soittaminen on hyvä aloittaa, koska sinulla on hyvät sointuvat soinnut ja sinun tarvitsee käyttää vain yhtä sormea ​​barren sointuasi.

Vie pois!

#16
+2
Dissident penguin
2014-06-21 07:03:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi temppu, joka helpottaa elämääsi, on sijoittaa estosormi siten, että nivelesi putoavat naruun. Sormesi lihavat osat eivät ole ystäväsi! Yritä myös kääntää hieman sormea ​​löytääksesi reuna, jossa on vähemmän lihaa. Tarvitset paljon vähemmän painetta tällä tavalla. On totta, että sinun on vahvistettava sormiasi, mutta raakavoimamenetelmät voivat aiheuttaa vakavia vammoja. Yksi erittäin tärkeä asia, jonka olen oppinut vuosien ajan opiskellessani klassista kitaraa, on, että jos sattuu, teet jotain väärin.

Sen tulisi olla asennossa, jonka avulla voit käyttää käsivartesi voimaa painostamiseen eikä vain sormiesi. Monet rock- ja folk-soittajat käyttävät kitaroitaan liian matalalla (peukalolla voidaan sanoa, että melkein pystyt koskettamaan otelaudaa), ja tämä vaatii enemmän vaivaa sormiltasi.

Toinen hyödyllinen neuvo on alempien jännitysjonojen käyttäminen oppimisen aikana. Yleensä erittäin paksut metallikielet akustisessa kitarassa pyytävät ongelmia, ja nailonkielien joukossa on yleensä matalajännitteisiä malleja. Ne eivät yleensä kuulosta niin hyvältä, mutta voit siirtyä suurempaan jännitteeseen, kun hallitset nuo kielet.

#17
+1
Tanner Lovelace
2011-01-14 03:22:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Millainen kitara? F-sointujen soittaminen on jonkin verran erilainen klassisessa (leveämpi kaula, mutta vähemmän jousijännitteitä) kuin teräskieleni (kapeampi kaula, mutta paljon enemmän jousijännitystä).

Voit yrittää vaihtaa kevyempään merkkijonoihin, jotka taipuvat helpommin ja toivottavasti helpottavat tangon tekemistä.

#18
+1
Mr. Boy
2015-01-16 15:08:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastauksia on jo runsaasti, mutta ajattelin jakaa joitain hienoja videoita aiheesta - ja toistaa myös "kaikki kamppailevat tämän kanssa!" Barre-soinnuissa ei ole taikuutta 'temppua', sinun tarvitsee vain harjoitella sekä tekniikkaa että rakentaa voimaa. Aivan kuten sinun on kerrottava kovettumia sormenpäihisi ajan myötä, sinun on myös kasvatettava lihaksia.

Tässä on kuitenkin paras videotunti barre-sointuista, joita olen tavannut aina ystävällisestä Justin Sandercoesta, täynnä tekniikkavinkkejä ja hyödyllistä rohkaisua!

http://www.justinguitar.com/fi/IM-111-EShapeMajorMinorBarreChords.php

Huomasin hänellä on myös vanhempi minisarja vain aiheesta (en ole itse katsellut näitä): http://www.justinguitar.com/en/CH-006-BasicBarres.php

En kuitenkaan halunnut liikaa ripustaa yrittää löytää enemmän ja enemmän videoita ... viettää muutaman minuutin lujasti tekemällä barre-sointuja joka ikinen päivä ja epäilemättä edistyt nopeasti. Omistautuminen ja itsepäisyys ovat tärkeitä!

#19
  0
user2808054
2014-01-13 18:46:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattele, minkä osan F-soinnusta yrität päästä. Se voi vaihdella eri kappaleiden mukaan, on epätavallista, että tarvitset kaikkia kieliä, joten keskity pelaamaan vain tarvitsemasi kielet. Jos jätät ylemmän tai alimman 2 pois, se on paljon helpompaa. Jätä toinen 2 ulos saadaksesi mukavan täyden kiusan tunteen tai jätä alimmat (paksimmat) kaksi ulos hienomman äänen saamiseksi.

Ne, joita et pelaa: kostuta ne varaosalla sormenlihaa

Jos tarvitset todella kaikkia kieliä ja sinulla on vaikeuksia, kaksi muuta ideaa: 1) Bittinen julma: Yritä soittaa täysi F 12-kielisellä kitaralla (jos sinulla on sellainen). Se on melkein mahdotonta! mutta hyvä liikunta ja oma kitarasi tuntuu jälkikäteen. Ellei oma kitarasi ole 12-kielinen, tällöin .. eee ... sivuuttaa tämän.

2) Ehkä kitaran mutteri pitää jouset hieman liian korkealla? Tämä ei ole harvinaista jopa joissakin ylellisissä kitaroissa. Se on aivan kuin silta todella, joten kun pelaat lähempänä sitä, se vaikeutuu, jos toiminta on liian korkea siellä. Jos luulet tämän olevan, voisitko lajitella sen niin, että mutteri on vähän matalampi?

voit normaalisti tehdä tämän itse viilamalla merkkijonojen urat (ota merkkijonot tietysti pois) taitetulla pienellä hienolla hiekkapaperilla, mutta se on katastrofi, jos menet liian pitkälle, joten ole varovainen!

#20
  0
dorien
2014-01-20 20:14:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelaa sitä niin paljon kuin voit. Testataan jokaisen merkkijonon loistava ääni.

JA paina sormesi tasaisesti pöytää vasten päivän aikana. Se vahvistaa sormesi lihaksia.

Toinen vinkki huijata barre oppimisen aikana: lyö peukalolla matalaa merkkijonoa. Joten et tarvitse barre. (toimii vain ohutkaulaisille kitaroille).

#21
  0
MrTheBard
2014-01-21 20:03:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä millainen muusikko olet, mutta tässä on hyvä tapa oppia barre-sointuja, jos olet lauluntekijä!

Kun halusin oppia barre-sointuja, kirjoitin kappaleen käyttäen estettyä Gmajor-sointua. Olisin voinut päästä helposti eroon pelkällä tavallisella Gmajor-soinnulla, jonka kaikki oppivat, mutta ajattelin, että vanhentuneella soinnulla oli parempi ääni.

Joten oppiaksesi Fmajorin estetyn sointu, jatka vain soittamista. . Älä lopeta ennen kuin olet saanut sen. Opi kappale, joka käyttää sitä paljon, tai kirjoita kappale, joka perustuu palkin sointuihin. En tiedä millaista musiikkia sinulla on, mutta on kappaleita, jotka käyttävät pääasiassa vain barre-sointuja. The Beatlesin "Hän on nainen" -sarja käyttää 3 barre-sointua ja on hyvä tapa harjoittaa vanhentuneita sointuja!

Onnea!

#22
  0
Cynthium Roses
2014-01-22 03:36:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rehellisesti ... se on todennäköisesti mainittu, koska täällä on niin paljon vastauksia. Mutta sinun on rakennettava sormen voimaa. Aloita avoimella palkilla ilman kaikkia muita nuotteja ja soita vain jokaista merkkijonoa, kunnes saat selkeän äänen (se satuttaa). Kuin pidä sitä niin kauan kuin voit, toista muutama kerta päivässä (lihastesi sopeutuminen vie jonkin aikaa, aivan kuten painojen nostaminen). Lopulta lisää muut muistiinpanot takaisin ... toista.

#23
  0
Joel
2015-12-05 07:15:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä tein, kun yritin oppia barre-sointuni, on se, että soitin barre-sointu-muodon yläosassa kaulassa, kun sain helpon, liu'utin sen hänen alkuperäiseen asentoonsa (sinun tapauksessasi F-nuotti). / p>

Toivottavasti tämä auttaa :)

#24
-1
Jay Skyler
2015-04-26 14:12:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos soitat klassista kitaraa:

Yritä nostaa jalustaa napsauttamalla, jotta ranne pysyy suorana. Varmista, että käsivarsi ei ole millään (kuten tuolin vartta). Barre-soinnut ovat välttämättömiä . Voit jättää tämän viestin loppuosan ulkopuolelle.

Jos soitat teräsjousella akustisella tai sähköisellä:

Olettaen, että soitat rockia, bluesia, metallia tai jopa jazzia (olen avoin korjattu Jazz-sanalle), sanon käsittämätön:

Paras tapa soittaa Barre-sointuja teräsnauhalla on olla piilottamatta kaikkia kieliä.

Ellei soitat Ramones-peitelevyssä Ne ovat ergonominen painajainen teräsnauhalla, ja sinun on taivuttava ranteesi ja käytettävä jokaisen sormen voimaa sen sijaan, että käyttäisit koko käden voimaa.

Lapsena säästin rahaa kitaralle, joten ystäväni isä antoi minulle klassisen akustisen, jossa ei ollut kieliä, laitoin siihen vahingossa teräskielet, ja toiminta oli niin korkea ja jäykkä, että oli julma. Siitä opin barre-soinnut, kärsin niistä ja tiedätkö mitä? En ole soittanut yhtäkään näyttämöllä 1990-luvulta lähtien.

Auttaminen tai opettaminen ei ole saada sinut kärsimään samalla tavalla. sen vauhdittavat . Verkkosivustoltani:

Yhdenmukaistettu pienen kuudennen merkkijonon juuret

Artwork by Jay Skyler copyright Jay Skyler

Peukalon käyttäminen juuressa on valinnainen, mutta sen avulla voit tehdä Hendrix-tyylisiä vaaleanpunaisia ​​koristeita.

Ja olen täysin tietoinen siitä, että kysymys oli siitä, kuinka heitä pelattaisiin sen sijaan, kuinka korvata ne, mutta ** Väitän, että nämä ovat samat jutut kuin Mel Bayn tavallisissa kuudennen merkkijonon barre-sointuissa **, ainoat pois jätetyt nuotit ovat kaksoiskappaleita ja jäljellä olevat 4 nuottia ovat identtisiä barre-sointuäänen kanssa.

Voiman käyttäminen teräskielen, erityisesti akustisen, voittamiseksi johtaa jännitteisiin ja mahdollisiin vammoihin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...