Kysymys:
Mistä keräilynopeus tulee? Kyynärvarsi, käsi tai hauis?
bobobobo
2011-01-22 03:42:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mistä nimenomaan käsivarresta / kädestä tulisi tulla nopea poimintanopeus?

Seitsemän vastused:
#1
+16
yossarian
2011-01-22 03:49:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu täysin tekniikasta, jolla yrität saada vauhtia.

  • Jos haluat nopeasti kämmenellä mykistetyt voiman soinnut (kuten metallikitara), se on ranteessa.
  • Jos haluat nopeat avoimet soinnut (kuten Pinball Wizard), se on enemmän ranteessasi / kyynärvarressasi (luulen, että kyynärvarren voi pitää hauisnahkana).
  • Nopeat yksittäiset nuotit (kuten Dick Dale) ovat joko ranne tai kyynärvarren kiertyminen.
  • Lyijyviivojen nopea poiminta voi olla miljoona erilaista, mukaan lukien vaihtoehtoinen poiminta, sormitekniikka, pyyhkäisy jne.

Yksi asia, joka kesti kauan aika ymmärtää on, että päivän päätteeksi olet nopeampi, jos olet rento. Se ei ehkä tunnu siltä aluksi, mutta jännittäminen ei koskaan auta.

"jännittäminen ei koskaan auta". Oikea. Se aiheuttaa väsymystä ja sitten lihaskouristuksia. Yritä pelata nopeasti kyynärvarren lihaskrampilla.
Olen melko varma, että myös deltoidit ovat mukana. Tunnen oikean jännityksen hieman, kun halailen kovasti.
#2
+4
towps
2011-01-22 03:50:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

sanoisin, että kaikki on ranteen liikkeessä.

Tavoitteena on, että et todellakaan halua rasittaa lihaksiasi paljon, jos ollenkaan. Kyse on todella ranteen nykimisestä nopeasti taivuttamatta tai kuristamatta lihaksia paljon, jotta ei väsytä käsivartta. et tarvitse voimaa tähän. vain nopeus.

#3
+4
JustnBeaver
2011-01-23 04:18:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aivan kuten toinen suosikki aikani: kaikki on ranteessa. Tämän sanottuaan Al DiMeolalla on kyynärvarret kuin kinkku, mutta jos katsot hänen pelaavan, on hämmästyttävä ranteisiinsa keskittynyt liiketalous. Steve Morse huipussaan 70-luvun lopulla näytti käyttävän koko käsivarttaan, joka näytti aina siltä, ​​ettei sen pitäisi tuottaa mielettömän tarkkoja, musikaaleja nuotteja - varsinkin hänen "maa" -soolojensa aikana.

Herb Ellis, yksi jazzin nopeimmista kitaristeista, näytti saavan suurimman osan nopeudestaan ​​/ voimastaan ​​peukalosta ja etusormesta - mikä näyttää olevan paikkansa useimpien tarkkojen nopeuden pelaajien kohdalla: ranne liike, josta tulee lopulta niin luonnollinen lihasmuisti, että se lopulta on sujuva liike peukalon ja etusormen alueella.

#4
+3
Michael Easter
2011-04-01 23:28:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eruptionissa on kuuluisa osa, joka lainaa Kreutzerin Etüüdia nro 2 ( viite täältä). Tämän poimintatavan kannalta on tärkeää lukita ranne ja käyttää kyynärvaraa tiukalla, nopealla kuviolla (mutta pysyä rento ;-)

Tässä on linkki lainaukseen, joka näyttää Eddien tekniikan

#5
+2
M. Werner
2011-04-03 00:05:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopeaan poimimiseen on todennäköisesti yhtä monta reittiä kuin poimijoihin ... Sinimurska-tyyppisille pikajuoksuille, jotka tehdään enimmäkseen melko tiukalla vaihtoehtoisella poimintatyylillä, näyttää siltä, ​​että se tulee kyynärpäästä ja ranne on suhteellisen jäykkä .Doc Watson viittaa "kyynärpäästä poimintaan", kun kaivaa tällaisia ​​kulkuväyliä.

Huomaa, että puhun täällä teräsnauhan akustiikasta, ja yleensä siinä on melko jyrkät keskisuuret kielet.
Sähkön soittaminen "slinkien" kanssa voi olla melko erilaista.

#6
+1
Dr Mayhem
2011-04-03 03:54:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poimintatyypillä on suuri ero minulle - jos halaan, käytän melko paksua piikkiä, mutta nopeuden vuoksi valitsen 0,4 tai 0,45 mm: n valinnan ja mahdollisimman uuden ... jos se on kulunut, sinun on siirrettävä sitä edelleen saadaksesi valinnan kohta merkkijonon yli palataksesi takaisin sen yli.

#7
  0
Alistair Maxwell
2011-01-22 03:48:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopea poimintanopeus syntyy lähinnä käsistä, jotka molemmat työskentelevät nopean siirtämisen puolesta. Hauis tekee kuitenkin vähän työtä, pitäen käden ja käsivarsien tukevina tarkan poiminnan aikaansaamiseksi.

Sinun on siirrettävä koko käsivarsi, jotta voisit työskennellä hauisesi kanssa niin paljon. Sen lisäksi, että olet yleensä huono tekniikka poiminnassa, haluat liikkua mahdollisimman vähän, jos tähdät nopeuteen (suurten inertiaalisten vaikutusten välttämiseksi).
Mutta varmasti käden liikuttaminen edellyttäisi käsivarren kiristämistä? Kiitos myös tämän huomauttamisesta, tarkistan vastaukseni.
Hauis on olkavarressa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...