Kysymys:
Kuinka voin harjoitella huoneistossa ärsyttämättä naapureita?
Anna Lear
2011-01-15 11:54:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asun asunnossa ja mielestäni nykyinen vahvistin (15 W: n puolijohde) soveltuu siihen huonosti. En voi kääntää sitä ylöspäin naapureita järkyttämättä, mutta pienellä äänenvoimakkuudella se kuulostaa kamalalta kaikenlaisilla vääristymillä tai muilla vaikutuksilla.

Mitä minun pitäisi etsiä, mikä voi auttaa minua tuottamaan kunnollisen äänen esimerkiksi äänekkään television äänenvoimakkuus? Jos on kyse vain paremman vahvistimen löytämisestä, mihin ominaisuuksiin minun tulisi kiinnittää huomiota?

Toisessa kysymyksessäsi kysyit liittymistä bändiin. Ehkä joku naapureista haluaisi hilloa mukana? :)
@Silver Light: Se ei ole huono idea. :) Valitettavasti joko kaikki täällä osaavat pelata makuuhuoneen äänenvoimakkuudella tai kukaan ei pelaa. ;)
Kun asuin kerrostalossa, makuuhuoneen äänenvoimakkuus tarkoitti sitä, että voit kuulla mitä he tekivät makuuhuoneessa käytävällä.
En tunne sähkökitaroita, mutta olen kerran törmännyt tähän videoon: http://www.youtube.com/watch?v=tBh-IugVG6c Toivottavasti siitä on sinulle apua!
Viisitoista vastused:
#1
+34
yossarian
2011-01-15 12:05:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni paras veto on hankkia jotain kuulokkeiden kanssa. Joillakin vahvistimilla on niitä, vaikkakin todennäköisesti vain puolijohteisia. Monilla digitaalisilla mallinnus- / fx-yksiköillä on myös se (kuten Pod). Älä vain puhalla korviasi!

korkealaatuiset kuulokkeet ovat mahtavia.
PocketPod + Shure-kuulokkeet = Harjoittele missä tahansa.
Sovittu. Tämä on mitä teen. Se on tietysti hyödyllistä vain yksin pelaamiseen, mutta voit sekoittaa aivosi sydämeesi tyytyväisinä joillakin hyvillä kuulokkeilla. Älä lannistu, jos kuulokkeet eivät kuitenkaan sovi vahvistimen lähtöön, hintaan 2 dollaria saat muuntimen melkein mihin tahansa yhdistelmään, jotta se toimisi.
Toinen etu kuulokkeista hiljaisella vahvistimella on, että ne estävät akustisen äänen kitarasta - kielisoitto, kielivalinta lyö jouset - jota yleisösi ei koskaan kuule, mutta voi häiritä, jos sinun on harjoiteltava hiljaa.
#2
+23
asgeo1
2011-01-16 02:52:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harjoittelen sähkökitaraani suurimman osan ajasta ilman, että ne on kytketty verkkovirtaan. Tunnen paljon kitaristeja, jotka tekevät tämän (jopa kuuluisia).

Voit harjoitella kaikkia tällaisia ​​tyylejä - jopa metallia . Vääristymiä ja vahvistuksia ei tarvita kitaran oppimiseen.

Totta, ja useimmiten en kytke sitä verkkovirtaan, mutta harjoittelu on melko tylsää ilman todellisia ääniä * koko ajan. :)
Se on välttämätöntä, jos haluat työskennellä äänesi kanssa.
#3
+13
DRL
2011-01-15 12:20:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä joukon asioita; tietokoneet ovat ehdottomasti ystäväsi tässä tilanteessa; jonkinlainen DAW, ja jotkut VST-laajennukset saattavat ratkaista ongelmasi.

Siellä on monia erinomaisia ​​ilmaisia ​​VST-vahvistinsimulaattoreita; Acmebargigin Shred on yksi paremmista, samoin kuin Nick Crow Lab (hänen Tubedriver voi tuottaa aitoja kuulostavia venttiiliääniä). Tietysti on kaupallisia tuotteita Guitar Rig ja Amplitube, jotka antavat sinulle melkein minkä tahansa haluamasi äänen.

Alhaisen viiveen omaava äänikortti mahdollistaa kitarasignaalin käyttämisen (adapterikaapelin tai mikseri) tietokoneeseen ja Amp Simsin kautta ( M-Audio 2469 on hyvä kortti tälle ja kohtuuhintainen), tämä antaa sinun ajaa / kammeta simulaattoreita yhtä kovalla äänellä kuin sinä. haluaisin saada haluamasi sävyn; ja hallitse kokonaistilavuutta tietokoneellasi, hyvät kaiuttimet / näytöt ovat tämän välttämätöntä.

#4
+11
Kristopher Johnson
2011-01-22 02:23:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on iPhone tai iPad, iRig ja Amplitube-sovellus ovat edullinen vaihtoehto Pocket POD: n kaltaisten tuotteiden ostamiseen.

Jos sinulla on iPad, olet Olen ehdottomasti myönteisesti saanut GarageBandin.

iRig ja Amplitube iPhonelle / iPadille ovat hämmästyttäviä. Sallii minun harjoitella missä ja milloin tahansa. Voin jopa istua tähtien alla kannella myöhään yöllä, kun lapset nukkuvat ja hilloivat taustoja. Lisäksi kyky tehdä moniraitainen tallennus on loistava ideoiden esittämiseen milloin tahansa.
#5
+10
Joel
2011-01-15 21:15:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saatavana on useita pieniä kuulokekitaravahvistimia, jotka ovat melko halpoja, vaikka en tiedä miten ne kuulostavat. Vox-vahvistin tulee mieleen, vaikka epäilen, että se ei ole yhtä monipuolinen kuin tavallinen vahvistin. Toinen vaihtoehto olisi noutaa halpa monitehosyksikkö kuulokeliitännällä.

Marshall tekee myös jotain vastaavaa. Tämä ei ole * täsmälleen * mitä minulla oli mielessä, mutta saat idean. http://www.guitarcenter.com/Marshall-MS-2-Micro-Stack-Mini-Amp-Practice-Amp-100037524-i1145911.gc?source=4WBING
Minulla on Vox-vahvistin ja 1 watin Marshall. Kuulokkeiden käytöstä Vox voittaa, joten yleensä Marshall tulee esiin vain, jos haluan mennä istumaan puistoon ja päättää käyttää sähköä akustisen sijasta. Molemmat hyvät pienet vahvistimet.
Minulla on Fender-maustettu, ja se on melko kätevä hotellihuoneiden häiritsemiseen, mutta puuttuu kunnollinen lyönti kuulokkeiden käyttöön. Pidän parempana Pocket Podiani varten.
En ollut tietoinen tällaisesta gadgetista! kiitos paljon tiedoista! Minulla oli aiemmin sähkökitara, enkä koskaan soittanut, koska olin liian laiska asettamaan kaiken, joten akustinen kitara toimi minulle paremmin. Nyt nämä miniampsit voivat olla ratkaisu löysyyteeni.
#6
+9
Alex Basson
2011-01-15 18:38:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän kaksi vahvistimen ja tehosteen mallinnussovellusta iPhonelle / iPod Touchille / iPadille, jotka molemmat ovat upeita ja joiden avulla voit saada realistisia vahvistinsävyjä kuulokkeiden kautta. Sekä AmpKit että Amplitube tekevät hienoa työtä simuloimalla kaikkia vakiomalleja ja polkimia, eivätkä ne ole kovin kalliita. Käytän ja pidän AmpKitistä itse, ja sovelluksen ja kitara-iPhone-käyttöliittymän välillä käytin yhteensä 50 dollaria.

#7
+6
Joe
2011-01-15 18:44:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten kommentoin yllä, menetän hiljaiseen harjoitteluun PocketPodia, jossa on Shure-kuulokkeet. Mutta kuka ei halua kytkeä vahvistinta aina silloin tällöin? Asun talossa, mutta naapurit ovat lähellä. Käytettävä vahvistin on Fender Super Champ XD, joka on 15 watin putkivahvistin, jossa on joitain digitaalisia tehosteita. Se näytti riittävän hiljaiselta pienillä äänenvoimakkuuksilla, mutta mittarilukema voi vaihdella. Jos olisin sinä, haluaisin ainakin kuunnella musiikkikauppaa ja nähdä, pystyykö se tekemään mitä tarvitset.

#8
+6
horatio
2011-02-04 22:02:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakennetaan tietokoneen kulmaan:

(Windows) kaksi erittäin kunnioitettavaa ILMAISTA vahvistimen sim-latausta ovat:

VSTHOST (ruma, mutta isäntäsovellus VST-laajennuksille) ( http://www.hermannseib.com/english/vsthost.htm) ja Simuanalog (vst-vahvistinsimulaattori ja ilmaisefektit) ( http://www.simulanalog.org/guitarsuite.htm)

#9
+5
gomad
2011-01-18 05:49:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastasin äskettäin tähän kysymykseen kaverilleni, korvaa vain "vaimo" sanoilla "naapurit". Hän oli kiinnostunut ottamaan käyttöön sähkökitaran samalla kun hän oli naimisissa.

Vastaus, jonka keksin hänelle, oli DigiTech RP255.

Se on monikäyttöinen esine, jolla on kaikki nämä toiminnot yksi yksikkö:

  • Vahvistimen / kaappimallinnuslaite
  • Efektimallinnuslaite
  • Ilmaisupoljin (wah, äänenvoimakkuuspedaali, muut säätimet jne.) li>
  • USB-tallennusliitäntä
  • Rumpukone
  • 20 sekunnin silmukka

Ennen kuin suosittelin sitä hänelle, menin paikallista GC: tä ja soitti sitä joidenkin kuulokkeiden kautta. Luulin, että se kuulosti melko hyvältä - ja varmasti ylitti Pocket Podin puhtaasta toiminnallisuudesta. Onko tämä (tai jotain sellaista) sävy ja kaikki? Ei tietenkään. Mutta tämä (tai jotain sellaista) voi tarjota kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja harjoitteluun jättämällä naapurin (tai puolison!) Rauhaan.

Minulla oli samanlainen ongelma ja käytin samanlaista ratkaisua - Vox Tonelab -vahvistimen mallintaja ja monitehosyksikkö. On kuulokeliitäntä, joka toimii hyvin käytännössä. Lisäksi se toimii hyvin keikkailussa. Voin harjoitella kappaleita tarkoilla vahvistimilla ja tehosteilla, joita aion käyttää. Kun pääsen kitaravahvistimen eteen, minun täytyy vain saada puhdas ääni ja antaa sille pieni väri sävyllä. Se ei ole täydellinen keikoille, mutta sitä on niin helppo harjoitella ja se voi kuulostaa Fenderiltä, ​​Marshallilta, Hiwattilta ja Mesalta - riippumatta. Tämä alkaa kuulostaa mainokselta, joten lopetan. :-)
@Frank Drake - Minulla on ratkaisusi vahvistimessa - Vox Valvetronix! Rakastan sitä, ja kun tarvitsen hiljaisuutta, voin käyttää vain kuulokeliitäntää. Mutta ystäväni etsii edullista ratkaisua, ja tämä tarjosi enemmän kuin Vox. Pidän parempana Voxin putkiin infusoiduista äänistä, mutta haluaisin mielelläni DigiTechin looperin, rumpukoneen, ilmaisupolkimen ja USB-liitännän!
Haluan kokeilla vahvistinta jonain päivänä (en ole vielä tehnyt tätä). Haluaisin nähdä, menevätkö jotkut esineistä, joita en pidä. Olisin mennyt suoraan Vox-vahvistimeen, mutta minulla on vanha Carvinin puolipino ja Fender Twin - ei enää tilaa (tai rahaa)! :-)
@Frank, Valvetronix on todella upea, varsinkin hintapisteessä. Se on ainoa vahvistin, jota suosittelen opiskelijoilleni (ainakin kunnes he käyttävät yli 500 dollaria ja katsovat putkia). Se ei ole yhtä hyvä kuin todellinen asia, mutta se on paljon vaihtoehtoja edulliseen hintaan.
#10
+4
sfrench
2011-01-17 03:50:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos etsit pienemmän äänenvoimakkuuden omaavaa vahvistinta, etsi pienempää tehoa. Muista, että teho ja tilavuus liittyvät logaritmisesti; Joten 50 W: n vahvistin on kaksi kertaa kovempi kuin 5 W: n vahvistin, joka on kaksi kertaa niin voimakas kuin. 5 W: n vahvistin. vaimennin siinä (joka voi vähentää virran katkaisua jopa 5 W). Tämän lisäksi vahvistimessa on kuulokeliitäntä, jos minun on mentävä kokonaan hiljaa.

#11
+3
PIPS
2011-01-21 06:26:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asuminen asunnossa kitaran oppimisen aikana oli tuskallista. Kuulokkeiden käyttö toimii, mutta useimpina päivinä haluat vain kuulla sen vahvistimesta, kuten sen oli tarkoitus olla. Ainoa todellinen ratkaisusi on kokeilla joitain noista pienistä lounaslaatikkovahvistimista ja nähdä, pystyvätkö ne täyttämään tuon aukon. Toinen vaihtoehto on aloittaa talon säästäminen tai löytää ystävä, jolla on sellainen.

#12
+2
5arx
2011-02-04 21:38:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Macia ja Native Instruments / Garagebandia. Kytke kitara suoraan sisään ja lisää kuulokkeet tai käännä sitä vain vähän. Oletan, että tämä toimii myös tietokoneissa, koska tietenkään ei ole Garagebandia heille.

#13
+2
user2808054
2014-06-24 13:31:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastaukseni olisi ostaa pieni monitehosyksikkö nimenomaan kotona soittamista varten "amp-simulaattorilla" ja kytkeä se kotistereoosi tai muuhun. Voit saada melko massiivisen äänen ilman, että sen on oltava voimakasta edes low-end-efektilaatikon kanssa.

Käytän halpaa zoomaustehostelaatikkoa (itse asiassa, koska siinä on upea digitaalinen viritin) jos haluan pelata kotona, liitän sen stereoon. Älä käytä sitä kovemmin kuin CD: llä jne. (Ok ehkä vähän ;-)) antaa sinulle kaikki efektiäänet joustavuuden lisäksi, koska se on stereo (olettaen, että kaiuttimet ovat muutaman metrin päässä toisistaan), saat tunne siitä, että se on "suuri", vaikka se ei todellakaan ole kovin kovaa.

Jos teet tämän, muista ostaa efektiyksikkö, jossa on sisäänrakennettu vahvistinsimulaattori, muuten siinä on "ampiainen" paperipussi "-ääni, kun käytät säröä / vääristymää

Joo, käytän Zoom multi fx. Se toimii kuulokkeiden kautta. Se toimii hifin kautta. Se toimii PA-vahvistimen kautta. Erittäin joustava.
Ah hyvä, olin hieman hämmentynyt sanomasta, että käytän jotain niin halpaa (täällä 40 puntaa, kun vastaava Boss-asia on 200 puntaa), mutta nuo asiat ovat melko hyvä pieni paketti :-)
En näe mitään syytä kuluttaa enemmän. Jos se tarkoittaa, että minulla on kangaskorvat, niin hurraa kankaan korville. Minua on jopa kehuttu omasta äänestäni - soitin rapeita sointuja Zoomin läpi puhtaaseen vahvistimeen.
#14
  0
Kaji
2011-01-15 12:54:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulokeliitännän käytön estäminen yiurivahvistimessa on saatavana joitain ratkaisuja, joiden avulla voit kytkeä sen suoraan tietokoneeseen, jotta voit käyttää sitä sekä äänenvoimakkuuden säätämiseen että harjoitusten nauhoittamiseen, jotta voit tallentaa ne siistit pienet palat kun pelaat.

#15
  0
nocoin
2014-06-24 13:20:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toisaalta voit ladata huoneistosi täynnä pehmeitä asioita, kuten verhot, peitot, sohvat, matot jne. Pehmeät tavarat absorboivat enemmän melua ja antavat sinun kääntää vahvistinta hieman voimakkaammaksi. Mitä enemmän imukykyistä materiaalia sijoitat huoneeseen, sitä paremmin "äänieristetty" se on.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...